Τι χρειαζόμαστε:
- 2 μεζούρες βότκα ή βότκα με άρωμα λεμόνι
- 1 μεζούρα cointreau ή grand marnier ή λικέρ triple sec
- 1 μεζούρα φρεσκοστυμμένο χυμο λάιμ
- 2 μεζούρες χυμό cranberry
Πως το κάνουμε:
- Χτυπάμε όλα τα υλικά σε σέικερ με πάγο, και στραγγίζουμε σε ενα παγωμένο ποτήρι του μαρτίνι (τριγωνικό).
- Γαρνίρουμε με μια φετούλα λάιμ ή ένα κόκκινο κερασάκι μαρασκίνο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Οπως σε όλα τα κοκτέιλ, ο πάγος θα πρέπει να είναι πολύ σκληρός και πολύ κρύος. Το δε χτύπημα θα πρέπει να είναι σύντομο ώστε τα υλικά να κρυώσουν και να αναμειχθούν, χωρίς όμως να προλάβει ο πάγος να λειώσει και να αραιώσει το ποτό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου