Caipirinia


Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 κουταλιές μαύρη ζάχαρη
  • 1/2 λάιμ
  • 1 δόση CACHACA
  • σπασμένος πάγος

Πως το κάνουμε:

  1. Σε ένα χαμηλό ποτήρι, βάζουμε τη ζάχαρη και στήβουμε το 1/2 λάιμ, κομμενο στα 4.
  2. Πιέζουμε τις φλουδες του λάιμ μεσα στο ποτήρι με ένα γουδί ή κουτάλι.
  3. Αφηνουμε για λιγο, και έπειτα προσθέτουμε τον σπασμενο πάγο και την Cachaca.
  4. Απολαμβάνουμε το ποτό μας.

                                                      Video με οδηγίες

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου