Τι χρειαζόμαστε:
- 2 κουταλιές μαύρη ζάχαρη
- 1/2 λάιμ
- 1 δόση CACHACA
- σπασμένος πάγος
Πως το κάνουμε:
- Σε ένα χαμηλό ποτήρι, βάζουμε τη ζάχαρη και στήβουμε το 1/2 λάιμ, κομμενο στα 4.
- Πιέζουμε τις φλουδες του λάιμ μεσα στο ποτήρι με ένα γουδί ή κουτάλι.
- Αφηνουμε για λιγο, και έπειτα προσθέτουμε τον σπασμενο πάγο και την Cachaca.
- Απολαμβάνουμε το ποτό μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου